АгроВесна 2021 відкрила новий сільськогосподарський сезон в Україні

АгроВесна 2021 відкрила новий сільськогосподарський сезон в Україні

Ферма під склом, національні європейські експозиції, агроекономічні тренди та цікаві рішення майбутнього – в Києві стартувала міжнародна виставка АгроВесна 2021. Чим дивує платформа цьогоріч, розберемо прямо зараз разом з «Анкорес-Україна»!

В рамках заходу одночасно проходить три виставки: Agro Animal Show, «Фрукти. Овочі. Логістика», «Зернові технології». Крім традиційних виставкових експонентів учасники мали змогу відвідати бізнес- заходи та національні експозиції з Європи.

АгроВесна 2021 відкрила новий сільськогосподарський сезон в Україні

Основу ділової програми склали: Agro Animal IT Forum, «Інновації. Технології. Фінанси» та майстер-клас «Бізнес в умовах COVID-19».

«Інтелектуальна годівля» - під таким слоганом проходить Agro Animal IT Forum, присвячений сучасним рішенням в галузі вирощування тварин.
Протягом 2-днів учасники прослухають виступи міжнародних та українських експертів щодо передових IT-проектів для тваринництва та інноваційних рішень у годівлі.
Захід складається з 2-х блоків – «свинарство» та «ВРХ», на яких розглядаються світові діджитал-тренди у свинарстві та скотарстві на 2021-2022 рр. Зокрема, спікери презентували ряд ІТ-інструментів, які дозволяють контролювати кормовиробництво, менеджмент та економіку господарства. В Україні подібні рішення вже пропонують Big Dutchman, Hog Slat та інш.

Роботу з діджитал помічниками варто розпочати з найбільш витратної частини у собівартості м’яса та молока – корму: яка якість корму, як Ви її контролюєте, чи потрапив потрібний комбікорм до потрібного силосу і т.д. Використання сучасних технологій дозволяє контролювати всі ці процеси та збільшити ефективність Вашого господарства.

АгроВесна 2021 відкрила новий сільськогосподарський сезон в Україні

Запровадження інновацій – «нова реальність» розвитку агробізнесу. 16 лютого відбулась конференція «Інновації. Технології. Фінанси» з циклу «Збільшення прибутків в агробізнесі». Окремі панелі заходу були присвячені тому, як працює міжнародний інноваційний бізнес в Україні та інноваційній синергії: Україна – світ.

В рамках майстер-класу «Бізнес в умовах COVID-19» Кейс Хузінга (власник ТОВ «Кищенці») та Сергій Ясевін (директор СТОВ «Промінь») поділились власним досвідом ведення молочного бізнесу ферм в умовах карантину.

Крім бізнес- програми учасники «Agro Animal Show» представили останні моделі техніки та обладнання, корми, ветеринарні препарати, засоби діагностики, генетичний матеріал, технології утилізації відходів, техніку та обладнання для утримання та годування тварин, новітні науково-технічні розробки.

До зустрічі на «АгроВесні 2021»!